Scroll Down

Quatro clean


Schoon is een breed begrip. Want wat is nou precies schoon? Wij van Quatro Clean laten dat graag aan u zien. Een schone werkomgeving is een pré om efficiënt te kunnen werken. Quatro Clean maakt het mogelijk en wij helpen hier graag een handje aan mee!

Quatro Clean is een betrouwbaar en professioneel bedrijf dat streeft naar het allerbeste. Quatro Clean staat daarom garant voor een kwalitatief goed eindresultaat. Quatro Clean is een industrieel schoonmaakbedrijf met foodspecialisme. Kwalitatief goed en snel resultaat leveren vraagt om vakmanschap. Quatro Clean heeft ervaren en gedreven mensen in dienst die hun vak serieus nemen en in niets te kort schieten. Bij Quatro Clean krijgt u het beste resultaat.

jarenlange ervaring

met een breed vakgebied

Bedrijfsprofiel


Quatro Clean is een industrieel schoonmaakbedrijf met foodspecialisme. Quatro Clean is een betrouwbaar en professioneel bedrijf dat alleen tevreden is met het beste resultaat. Wij beschikken over een breed dienstenpakket en vakmanschap. Voor al uw reguliere schoonmaak en specialistische reiniging bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu een kantoor, bedrijfspand of een productiehal is, wij maken het schoon voor u.

De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een informele sfeer met aandacht voor samen werken. Teambuilding vinden wij erg belangrijk in onze organisatie. Door goed samen te werken, bereik je ten slotte het beste en snelste resultaat. Door de goede sfeer op de werkvloer werken onze medewerkers met plezier en enthousiasme en zijn ze erg betrokken bij hun werk.

Schoonmaak industrieel

Met foodspecialisme!

Diensten


Wij stellen complete reinigingsprogramma’s op. Deze programma’s zijn op maat gemaakt naar de wensen van de opdrachtgevers

Het dienstenpakket wat wij aanbieden is breed. Onze ervaren medewerkers zijn thuis in alle soorten schoonmaakwerkzaamheden. Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden van uw kantoor of bedrijf, kunt u ook bij ons aankloppen voor specialistische reiniging. Zo kunt u bij ons terecht voor het onderhouden voor fabriekshallen, gebouwonderhoud, maar ook het reinigingen van machines en ruimtes in de foodindustrie. U kunt contact met ons opnemen om de vele mogelijkheden te bespreken.

Foodindustrie
Quatro Clean heeft zich gespecialiseerd in de foodindustrie. Het reinigings- en desinfectieproces zijn belangrijke onderdelen van het totale productieproces in de foodindustrie. Wij vinden het belangrijk dat de foodindustrie veilig voedsel kan produceren. Vooral in de foodindustrie is een schone werkomgeving van belang. Voor het reinigen en desinfecteren van machines kunt u terecht bij ons, maar ook voor het reinigingen van ruimtes in de foodindustrie.

Reguliere schoonmaak
Wij verstaan onder regulier schoonmaakonderhoud het dagelijks, wekelijks en periodiek schoonhouden van kantoren en gebouwen verstaan. Hygiëne is erg belangrijk in een werkomgeving. Een schone werkomgeving bevordert namelijk de arbeidsproductiviteit en de motivatie van de medewerkers. Daarnaast is een schoon pand het visitekaartje van uw bedrijf of organisatie.

Industrieel
Bij productieprocessen kan vuil van grote invloed zijn en kunnen machines zelfs defect raken door veel vuil. Een schone productiehal is dus van belang. Wij hebben veel ervaring in de industriële schoonmaak en u kunt bij ons terecht voor het laten reinigen van productie processen en onderdelen. Ingewikkelde machines, leidingen, ketels, vloeren, wanden en nog veel meer maken we met plezier voor u schoon.

 

quatro clean

  • Quatro Clean
  • Lorentzstraat 11
  • 6902 PZ Zevenaar
  •  
  • T: 0316 - 343 866
  • E: info@quatroclean.nl

neem direct contact op

Volledige naam
Email
Bericht
Messageone
Messagetwo